درب هوشمند

اطلاعات تکمیلی درمورد دربهای اتوماتیک سکشنال

درب هوشمند

اطلاعات تکمیلی درمورد دربهای اتوماتیک سکشنال

  • ۰
  • ۰

امروزه مشاهده خواهیم کرد که در دنیای تکنولوژی و ظهور گجت ها و ابزار های هوشمند در معاش انسان ، شرکتهای و ایجاد کنندگان در قضیه های گوناگون و صنعت در عرصه رقابت با یکدیگر هر روز از تکنولوژی های نو خویش رونمایی می نمایند که فرسنگ ها با مثال پیشین به عبارتی مال مسافت دارااست. بیشتر برندها و ساخت و ساز کنندگان در مسئله صنعت نیز منظره و مسیر آجل خویش را بر مبنای ایجاد و عرضه تولیدها هوشمند سازه گذارده اند.  برنامه‌های هوشمند، انواع تلفن‌، انواع تلویزیون‌، خودرو و حتی خانه‌های هوشمند در این دسته بندی تکنولوژی قرار گرفته‌اند.

از جمله محصولاتی که امروز می خواهیم درباره آن صحبت کنیم، درب اتوماتیک هوشمند و نسل آینده آن است.درب های اتوماتیک هوشمند چند صباحی است که در بازار ایران و در سبد خرید سازندگان و مهندسین و معماران جایگاه ویژه ای برای خود بدست آورده است، هر چند این تکنولوژی و حتی انواع قدیمی تر درب های اتوماتیک از زمان های گذشته در اروپا و آمریکا به عنوان ضرورت شناخته می شده ولی به هرحال این تکنولوژی کم کم به بازار ایران نیز راه پیدا کرده و در زمینه های مختلف از جمله مکان های صنعتی ، ساختمانی و تجاری هر روز بیشتر از دیروز شاهد ظهور این درب ها هستیم.

به عنوان مثال امروزه استفاده از درب سکشنال پارکینگی در منازل تبدیل به یک ضرورت بدون جایگزین شده که با توجه به ویژگی های منحصر به فرد این نوع درب اتوماتیک در مقایسه با موارد مشابه دیگر امروز و در ساختمان های هوشمند کمتر سازنده و یا معماری از درب های سنتی استفاده می کند . اما در زمینه صنعت اوضاع کمی بهتر بوده به طوری که در شرکت ها و کارخانجات صنعتی و مخصوصا در ورودی سوله ها و باراندازها بیشتر از درب های سکشنال صنعتی استفاده می شود.

مخصوصا در بخش بارانداز کارخانجات استفاده از ترکیب درب اتوماتیک سکشنال صنعتی به همراه داک شلتر و داک لولر یک امر ضروری و مهم بوده که تقریبا جایگزین دیگری ندارد. داشتن امکاناتی نظیر فتوسل ، سنسورهای لبه حساس یا حسگرهای حساس به حرکت یا وجود مانع ، باز و بسته شدن به وسیله ریموت کنترل، ایمنی بالا و محاسن دیگری از این دست دیگر جزو آپشن های مهم یک درب در دنیای درب های اتوماتیک هوشمند امروزی محسوب نمی گردد. چرا که تمامی شرکت های سازنده روز دنیا هر روز امکانات و گجت های بیشتر و بروز تری بر روی محصولات خود ارائه می نمایند.

به عنوان مثال شرکت ال جی در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ از نسل آینده محصولات خود در زمینه درب های اتوماتیک هوشمند منزل رونمایی کرد، که در آن از تکنولوژی اسکنر کف دست و صورت استفاده شده بود که باز و بسته شدن درب به وسیله اسکن دست و چهره انجام می شد. همچنین در کنار این درب اتوماتیک هوشمند یک فضایی تعبیه شده بود که جهت دریافت بسته و یا اجسام آسیب پذیر و … بدون باز و بسته شدن درب اصلی صورت می پذیرفت.

در قسمت پشتی درب یک پنل آینه ای هوشمند قرار داشت که اطلاعات مورد نیاز کاربر در فضای داخل و یا خارج از خانه را در اختیار وی قرار می داد این اطلاعات شامل وضعیت آب و هوا ، ترافیک ، نیاز غذایی بدن و ….بود.

با این اوصاف شاهد این موضوع مهم هستیم  که شرکت‌های بزرگ جهان در صنعت هوشمند کردن خانه‌ها در حال طراحی سیستم‌ها و را هکارهایی هستند که همه چیز بدون دخالت انسان صورت پذیرد. از باز و بسته شدن درب و پنجره گرفته تا تغییر زاویه نور خورشید و رنگ شیشه درب و پنجره و … شامل می‌شود. حتی متخصصان و طراحان شرکت های بزرگ به فکر آن هستند که در برج‌های با ارتفاع  بلند از شیشه‌هایی استفاده کنند که نیاز به نظافت نداشته و به شکل خودکار تمیز شوند؛ دلیل این اتفاق  کاهش هزینه‌های انرژی است. در دنیای امروزی هزینه انرژی بسیار بالا بوده و شرکت‌ها و سازندگان تلاش می‌کنند تا با بهره گیری از جدید ترن تکنولوژی ها ضمن فراهم آوردن آسایش و راحتی انسان راهی برای کم کردن اتلاف انرژی و پرداخت هزینه کم  پیدا کنند .

با توجه به مطالب ذکر شده کاملا طبیعی است که مردم نیز از وجود چنین تکنولوژی هایی در قسمت های مختلف زندگی استقبال کرده و آن را خریداری کنند. پیش‌بینی می‌شود تا سال 2040، بیش از 50 درصد در و پنجره‌های تولیدی در دنیا ، هوشمند خواهد شد.

  • ۰۱/۰۳/۲۲
  • ایگامن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی